TEKSTKAR heeft voor het monitoren van verkeer of live beeldregistratie bij evenementen of voor evaluatie¬doeleinden diverse mobiele camerasystemen beschikbaar.

Cameraregistratie

Bij verstoringen of incidenten worden maatregelen vaak (te) laat genomen, omdat niet precies bekend is wat er ter plaatse aan de hand is. Meldingen komen via verschillende kanalen binnen, zijn vaak onvolledig en daardoor ontstaat de nodige onduidelijkheid. Dit kan er toe leiden dat te laat of zelfs de verkeerde maatregelen worden genomen, waardoor het probleem verder toeneemt.

TEKSTKAR heeft voor het monitoren van verkeer of live beeldregistratie bij evenementen of voor evaluatie­doeleinden diverse mobiele camerasystemen beschikbaar.

 

Met de online camerabeelden kan de gebruiker de situatie permanent beoordelen en zo nodig efficiënter en effectiever maatregelen nemen. Dit heeft een positieve invloed op de doorstroming en de verkeersveiligheid

De mobiele camerasystemen staan in verbinding met onze verkeerscentrale in Laakdal. De gebruiker krijgt een eigen gebruikersnaam en een wachtwoord, waarmee men de camera’s via onze eigen verkeerscentrale kan benaderen.
Desgewenst is het mogelijk om maximaal 4 camerabeelden tegelijkertijd op 1 beeldscherm te tonen.